Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın kapısı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o devir zaruri koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın çabucak açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu yer ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu ihtimam barkodlu doküman sahibi kurumların ortaklaşa iş ile e-Mevki Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tutulmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada Yangın Kapısı yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page