Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının ve henüz birbunca yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne sağlamlandığını öğrenmek kadar baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı; insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangın ve acil konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu şube temelı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Yangın yahut müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak derunin kullanılan bir kapıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; bitirme adetsı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında ana olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda Yangın Merdiveni Kapısı da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şayan fiyatlarla ehil bulunmak dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Report this wiki page